Friday, December 03, 2010

Wow, does she really need 20 lip gloss and 6 different foundation?
She's not even a makeup artist. Oh well, I can't say more. I used to buy crap for my hair as well. Bunch of crap.
As I am now living frugal, I noticed that I don't NEED so much stuff but I WANT so much. Perhaps it is a good thing for now. Never say never. I can't resist cute packaging and sold-out catch phrases. Like this:




or like this!



Don't tell me your not feeling anything inside?!


11 comments:

  1. nak!!!!!!!!!!!!!belikan???? ehehehhe...nanti bukan aku pakai pun!

    ReplyDelete
  2. yg atas skali tu bepa RM ek? aku nak wei...nanti byr once ko sampai MSIA...lallaa..

    ReplyDelete
  3. aku nih nak saving duit balik KL...korang suruh aku nyopping make up? iskk..isk..temptation temptation...40€ isk...

    ReplyDelete
  4. wahhh....!! mahal gakla... kekekke... takpe2, mana tau ada rezki aku plak g tmpt ko ke. ko bwk aku shoopinggg k? tiket balik KL bepa weih?

    ReplyDelete
  5. mai mai sini..aku alu-alukan... tiket pulang balik KL-Finland dalam 3K RM lebey kureng...

    ReplyDelete
  6. Sangat MAHAL k?!! Ko tau, airasia skang g PARIS rm1400 pegi balik!! Kalo pakej rm2700 4 days 3 nights skali accomodation.... Awat ko p dok finland? Dok lar Paris bleyh Aku g sane tumpang umah ko... Kekekek

    ReplyDelete
  7. aku kena pindah semata2 untuk ko je?! huh?!! :P pi le Paris kalo cam gitu.. dah der offer baik nyee... bole ko ambik gambo banyak2 or kalo ko untung...ko bole ambik gambo riot diaorg.... baling2 gas..baling mercun.. :D ko kan nak jadi photojournalist..:) atau ko bole ambik gambo kat Ireland yg tgh recession tu ... :)

    ReplyDelete
  8. taknakla amik gamba omputih...nak amik gambo pak arab je.....kekekek....

    ReplyDelete
  9. cam gitu plak... :D hehehehe ye la..asalkan ko bahagia...:)

    ReplyDelete
  10. Hahahha.... Tp serious we all (geng2 kita) rindu Nak hang out ngan ko.

    ReplyDelete
  11. aku pun same. Rindu nak hang out ngan korang2 yg sewel2 ...:D itu pun kalo masih la...huahuahuua... aku make sure sebelum aku balik KL, aku roger2 ko wat plan nak hang out..

    ReplyDelete

Thank you for your lovely comments! I really enjoy reading it and interact with you! *kiss!*

nrelate

Disqus for Pretty Menawan