Friday, December 31, 2010

Tahun Baru

Tahun Baru, blog pun baru.. tak jugak.. name je yang baru. Yang lain rasa nye same je.
Excited tak? nak new year atau tak peduli pun... macam birthday, umur meningkat, perangai sama je..bak kate CikYan "growing up is optional" yee...
Umur dah dekat 30.. tapi rasa sungguh muda (perasan je tu)

Harap2 tahun 2011 akan lebih best dan banyak lagi aktiviti. Kemalasan nak update blog pasal diri sendiri..tak menarik pun. Balik2 cite pasal snow... bosan ah..
Banyak cite yang tak manis dan tawar dalam hidup aku nih, tak kuasa la nak type dalam blog. Tak der misteri ... motif nye adalah..bile aku jumpe member kat KL nanti ..ader cite..kang aku cite bebanyak dalam blog nih, tak der cite nak borak2... betul tak? Mana la tau ada member2 yang baca. Sungguh tak misteri bile jumpe kang, aku cite...tertiba member celah " aku dah baca blog ko ari tu" (tepek tapak tangan kat dahi) spoil.

Time aku balik KL Mac 2010, cam kelam kabut... dan fulus pun kurang nak jumpe member... walaupun takat air teh tarik RM1 ...atau lebih...(aku tak tau berapa harga teh tarik sekarang... maaf ye) aku masih nak minum teh tarik sampai cecah RM10. Kiranye lama la nak lepak. Aku rindu ngan member2 aku.. terutama famili aku.. nampak je aku tak peduli tapi aku merindui korang semua... sincerely nih. Kalo korang rindu sgt kat aku, derma2 la duit kat aku balik KL ye.. credit card/Cash/ Pay Pal aku terima.

Harap2 member aku letak dalam memo 2011 to do list
"Gi lawat Ena kat Finland"
Okie ape.. walaupun bukan London atau Paris..tapi aku pasti kan aku memberi hospitality yang setaraf dgn Pak Perancis dan Makcik London.

OK tak?

Malaysia Dapat Cuti


Aku baca berita siap PM Malaysia kasi cuti lagi sebab menang bola. pergh! Time menang Thomas Cup dulu 1992, PM kasi cuti ke ? Tak kan? Sila inform aku ..sebab time tu umur baru 10 tahun... :) Aku baca berita team Malaysia menang sebab peminat main laser, buat team Indonesia pening... ye ke? Tak best le cam gitu.. fair game ke cam gitu?
Ape2 pun...Malaysia kasi cuti sebab menang bola... agak2nye kalo Malaysia menang World Cup boleh cuti sebulan kot... :)

Bisness Kot

Aku nih nak kate kepala bisness tak jugak. Kepala Shopping de la. Tapi kalo aku wat , aku make sure aku suke ape yang aku jual... maybe makeup.. tapi.. kat KL, aku rasa dah banyak makeup bole dapat... even dalam forum Low Yatt pun korang bole dapat jenama Urban Decay or NYX dgn harga yang murah.
Tentang keaslian tu, aku tak sure... sebab banyak company dr China produce produk2 nih..
Agak2 nye kalo aku jual LipSmacker secara tetap, korang nak beli tak? :) tanye je.. :)



Akhiri Pena dengan pesanan,

Harap2 tahun 2011 memberi lebih rezeki dan kebahagian kepada famili ku dan rakan2 ku..
Sila lawat Finland dan
Malaysia Boleh!


so?

2 comments:

  1. Finland mahal.Camne aku nak g...kene tunggu Air Asia ke sane ar. P Paris skang nieh rm1400 pegi balik n accomodation. adehhh!!

    ReplyDelete
  2. sebab itu ko derma2 la kat aku nih .... bior aku balik KL jumpe korang ..huahuhau

    ReplyDelete

Thank you for your lovely comments! I really enjoy reading it and interact with you! *kiss!*

nrelate

Disqus for Pretty Menawan