Friday, December 03, 2010

Supernatural

Why must Sam return without soul? Why can't he just stay inside hell cage with Lucifer and Michael and play tic tac toe? Why? Tell me why (lagu Backstreet Boys).

Tak paham. Kenapa nak hancurkan sesuatu yang sungguh indah ending nya? Adakah di sebabkan demand yang melampau untuk lihat adik beradik yang hensem itu? Ah! Tidak ku peduli akan show yang aku puja dahulu. Aku kecewa!

Sekarang, adik beradik yang hensem itu tidak mempunyai kelucuan yang dahulu kala meriangkan hatiku.





4 comments:

  1. weih, sam tu mati ke apa? kat msia ni jauh lagi nak habeh season dier...

    ReplyDelete
  2. eeeerrr..alamak..aku kasi spoiler ke?!! sorry babe! :D yes, sam died... whatever it is, tgk ending die...

    ReplyDelete
  3. Actually aku tak heran sgt ngan sam tu, aku heran ngan DEAN je.. kekke..hensem melampaula

    ReplyDelete
  4. cam gitu yee?? hensem melampau ..

    ReplyDelete

Thank you for your lovely comments! I really enjoy reading it and interact with you! *kiss!*

nrelate

Disqus for Pretty Menawan